KLMNO »

januar 5, 2014 – 9:39 am |

Need For Speed serien er tilbage i topform og denne gang som en af de første titler til Sonys Playstation 4 konsol. Vi har gennemtestet Need For Speed Rivals til PS4, måske verdens mest populære bilspilserie.
Vil du være politi eller fartdjævel?
I Need For Speed Rivals, finder vi endnu engang på …

Læs den fulde historie »
ABCDE

Spiltitler fra A til E

FGHIJ

Spiltitler fra F til J

KLMNO

Spiltitler fra K til O

PQRST

Spiltitler fra P til T

UVXYZ

Spiltitler fra U til Z

Hjem » PQRST

Streamingtjenester der virker på Playstation 4

Indsendt af on oktober 13, 2014 – 12:26 pm

At Playstation 4 er meget mere end blot en simpel spillemaskine, overrasker nok ikke mange. Playstation 4 konsollen er nemlig proppet med det seneste nye hardware og byder dermed på en optimal processor til stort set hvad som helst. Faktisk er Playstation 4 konsollen stærkere end stort set alle nyere PCere. Playstation 4 virker fremragende til streaming og der findes allerede en del streamingtjenester som kan ses på Playstation 4. Se dem alle her.

Netflix

Verdens nok mest kendte streamingtjeneste, er selvfølgelig at finde på Playstation 4. Når du starter din Playstation 4 op for første gang, er Netflix appen faktisk allerede installeret. Den finder du under video og her kan du blot indtaste dine brugeroplysninger og du er i gang. Du kan læse mere om Netflix her.

ViaPlay

Danske Viaplay er også med på noderne og ligesom det er tilfældet med Netflix, kommer Viaplays Playstation applikation også automatisk til syne på din Playstation 4 inde under funktionen video. På Viaplay finder du al Viaplays indhold, her i blandt de populære Champions League kampe. Du kan læse mere om Viaplay her.

Hulu Plus

Hulu er en amerikansk serietjeneste og det er muligt at få Hulu Plus selvom du bor i Danmark. Du skal dog være i besiddelse af amerikanske oplysninger, for at kunne oprette en konto. Dette kan gøres med forskellige proxy-programmer, som viser udbyderen at du sidder i USA, selvom du faktisk befinder dig i Danmark. Hulu Plus har alle serier, stort set. Du kan læse mere om Hulu Plus her.

YouBio

Den danske streamingtjeneste er endnu ikke at finde på Playstation 4 konsollen. Men ifølge Yousee som står bag tjenesten, skulle der gerne komme understøttelse for Youbio på Sonys spillekonsoller, fra år 2015. Vi må derfor væbne os lidt med tålmodighed stadigvæk. Du kan læse mere om  Youbio her.

Efterlad en kommentar!

Tilføj din kommentar nedenfor, eller trackback fra dit eget websted. Du kan også Comments Feed via RSS.

Vær venlig. holde den ren. holde dig til emnet. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Dette er en Gravatar-aktiveret weblog. For at få din egen globalt anerkendte-avatar, kan du registrere på Gravatar.