KLMNO »

januar 5, 2014 – 9:39 am |

Need For Speed serien er tilbage i topform og denne gang som en af de første titler til Sonys Playstation 4 konsol. Vi har gennemtestet Need For Speed Rivals til PS4, måske verdens mest populære bilspilserie.
Vil du være politi eller fartdjævel?
I Need For Speed Rivals, finder vi endnu engang på …

Læs den fulde historie »
ABCDE

Spiltitler fra A til E

FGHIJ

Spiltitler fra F til J

KLMNO

Spiltitler fra K til O

PQRST

Spiltitler fra P til T

UVXYZ

Spiltitler fra U til Z

Hjem » Uncategorized

Pas på dine øjne

Indsendt af on august 18, 2020 – 7:47 am

Hvis du læser med her, er der en god chance for at du er vild med at game. Hvis du er vild med at spille Playstation, er der også en ret god sandsynlighed for at du kan nikke genkendende til dette. Du har været med i et godt spil, og tiden er simpelthen bare fløjet afsted. Uden du rigtig har bemærket det, er der lige pludselig nået 5 timer og du har dårligt bemærket at du har siddet de sidste 3 timer i mere eller mindre komplet mørke bortset fra lyset fra skærmen.

Hvis du kan nikke genkendende til det, er der også en god sandsynlighed for at du har oplevet at få hovedpine efterfølgende, og at dine øjne er blevet røde og irriteret. Det kommer helt naturligt, når du sidder og koncentrerer dig i så lang tid. Det kommer dog også at det blålige skær, der kommer fra dit tv. Især når alt andet er mørkt, er det meget nemt at se, at det ikke er et naturligt lys, som dit TV udsender.

Du skal have og bruge sin øjne i mange år, og det er derfor rigtig fornuftigt at passe på dem. Du kan naturligvis skære lidt ned på antallet af timer du spiller Playstation, men derudover kan du også hjælpe dine øjne på en anden måde. Du kan nemlig investere i et par skærmbriller som disse, der også kaldes for gamins briller. Med dem beskytter du dine øjne mod det skadelige lys, hvilket aflaster dine øjne.

Så selv når du gamer i mange timer, er dine øjne ikke lige så belastet,  hvis du passer godt på dem. Hvis du vil være sikker på at få de rigtige så tag til en optiker, her kan de nemlig lave dem alt efter hvor langt du sidder fra skærmen og lignende. På den måde får du de helt rigtige briller første gang, uden at skule prøve mange forskellige.

Trenden er også stigende blandt professionelle gamere, og inden for de kommende år, kommer vi uden tvivl til at se rigtig mange med briller. Hvis ens øjne er så vigtig en del af ens levevej, siger det sig selv, at man vil gøre alt hvad man kan for at passe på dem.

 

Efterlad en kommentar!

Tilføj din kommentar nedenfor, eller trackback fra dit eget websted. Du kan også Comments Feed via RSS.

Vær venlig. holde den ren. holde dig til emnet. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Dette er en Gravatar-aktiveret weblog. For at få din egen globalt anerkendte-avatar, kan du registrere på Gravatar.