KLMNO »

januar 5, 2014 – 9:39 am |

Need For Speed serien er tilbage i topform og denne gang som en af de første titler til Sonys Playstation 4 konsol. Vi har gennemtestet Need For Speed Rivals til PS4, måske verdens mest populære bilspilserie.
Vil du være politi eller fartdjævel?
I Need For Speed Rivals, finder vi endnu engang på …

Læs den fulde historie »
ABCDE

Spiltitler fra A til E

FGHIJ

Spiltitler fra F til J

KLMNO

Spiltitler fra K til O

PQRST

Spiltitler fra P til T

UVXYZ

Spiltitler fra U til Z

Hjem » KLMNO

Need For Speed Rivals

Indsendt af on januar 5, 2014 – 9:39 am

Need For Speed serien er tilbage i topform og denne gang som en af de første titler til Sonys Playstation 4 konsol. Vi har gennemtestet Need For Speed Rivals til PS4, måske verdens mest populære bilspilserie.

Vil du være politi eller fartdjævel?
I Need For Speed Rivals, finder vi endnu engang på den ene side de fartglade djævle og på den anden siden politiet, i deres evige jagt på at få has på fartsynderne. I Need For Speed Rivals, skal du selv vælge om du vil spille som de gode eller de onde, forstået i den forstand at du skal vælge om du vil være fartdjævel eller politibetjent.

Need For Speed Rivals til PS4

Need For Speed Rivals til PS4

Spillet starter med at du vælger side, men du kan når som helst skifte kampagne og du er dermed ikke fastlåst i dit første valg. Og det med god grund, for der er vitterligt tale om to forskellige spil. Som politibetjent skal du fange fartsynderne, ved at køre ind i dem eller stoppe dem på anden måde, mens du som fartsynder blot skal slippe fra politiet. Selv syntes undertegnede, det er sjovest at køre som fartdjævel frem for betjent, da det giver mulighed for virkelig at trykke på speederen og fordi man ikke skal koncentrere sig om at torpedere modstanderne. Kører du som politibetjent er der dog den fordel, at du ikke selv skal købe biler, du bliver blot præsenteret for en ny efter endt mission. Omvendt skal man som lovløs bruge alle indtjente penge på udstyr, biler og opgraderinger.

Missionerne
Missionerne består typisk af forskellige blandinger af løb mod andre biler, tidskapløb eller forskellig form for destruktiv kørsel. Når man spiller som politi, skal sirenen blot startes, når man møder en fartsynder og så skal der sættes efter.

Et af de helt nye og revolutionerende tiltag i Need For Speed Rivals til PS4 er online-verdenen, som er blevet en integreret del af spillet. Det betyder at mens du sidder og spiller singeplayer, kan du risikere at du pludseligt møder en spiller, der sidder i Afrika eller et helt andet land. Samtidig er dette også en svaghed, for spillet giver ikke selv en mulighed, for at definere kørsler mod ens venner online. Det er smeltet sammen, i et udefinerbart multiplayer-bilunivers.

Grafikken helt i top
Det kommer nok ikke som den helst store overraskelse, at grafikken i Need For Speed Rivals, er meget imponerende. På intet tidspunkt, ser man grimme pixels, ej heller når man kører fuld fart, som man kan kender det fra andre NFS-udgivelser, hvor horisonten bliver grynet og svær at afkode.

Særligt godt ser det ud, når det regner, som virkelig får en til at føle, at man sidder bag rattet. Og det er da også især ved de hurtige biljagter, at spillet står frem som noget ganske særligt. Hvis Need For Speed Rivals skal sammenlignes med en tidligere titel, bør det være Need For Speed Most Wanted, som indeholder mange af de samme elementer.

Efterlad en kommentar!

Tilføj din kommentar nedenfor, eller trackback fra dit eget websted. Du kan også Comments Feed via RSS.

Vær venlig. holde den ren. holde dig til emnet. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Dette er en Gravatar-aktiveret weblog. For at få din egen globalt anerkendte-avatar, kan du registrere på Gravatar.