KLMNO »

januar 5, 2014 – 9:39 am |

Need For Speed serien er tilbage i topform og denne gang som en af de første titler til Sonys Playstation 4 konsol. Vi har gennemtestet Need For Speed Rivals til PS4, måske verdens mest populære bilspilserie.
Vil du være politi eller fartdjævel?
I Need For Speed Rivals, finder vi endnu engang på …

Læs den fulde historie »
ABCDE

Spiltitler fra A til E

FGHIJ

Spiltitler fra F til J

KLMNO

Spiltitler fra K til O

PQRST

Spiltitler fra P til T

UVXYZ

Spiltitler fra U til Z

Hjem » KLMNO

Knack til Playstation 4

Indsendt af on marts 25, 2013 – 8:16 am

Med den nylige lancering af PlayStation 4 konsollen, havde de fleste nok forventet at se nogle signaturspil, der virkeligt imponerede på den visuelle front. Men Sonys eget udspil og Sonys eget spil, Knack, er langt fra dette.

Dette gør dog ikke dette kommende Playstation 4 spil mindre interessant. Knack er et puzzlebaseret spil, som for den sags skyld sagtens kunne have været udgivet til Playstation 3 eller en af de andre tidligere konsoller.

Knack er udviklet af SCE Japan, en af Sonys egne udviklingshuse, som har stået for mange af de mest spændende Playstation titler, de seneste par år. Og netop med den viden i baggagen, kan man nok konstatere at Knack ikke bare bliver et tilfældigt puzzle-spill, men det ultimative af slagsen.

En af mændende bag Knack, har været med til at lave det legendariske Sonic 2, Ratchet og Ratchet & Clank, for ikke at glemme den nuttede drage Pyro.

Spillets historie
Knack handler i bund og grund om et lille væsen, med nogle helt unikke færdigheder. Færdiighederne får han hurtigt brug for, for menneskeheden er i problemer, en hær af gobliner. Millitæret og andre eksperter er i højeste beredskab for at komme truslen til livs, men det er naturligvis vores lille nuttede helt Knack, som er det eneste rigtige middel, mod den truende invasion.

De mange færdigheder, er udviklet igennem en speciel form for amuletter, som den anden hovedperson, den alsidige og utraditionelle doktor, har stået for. Når man kombinerer eller benytter disse medaljoner, får man ekstraordinære kræfter og Knack er faktisk en sammenkobling, doktoren selv har stået for, af forskellige elementer. Deraf hans superkræfter.

Det betyder også at du i spilllet, skal hjælpe Knack med at finde mange flere af disse medaljoner, for at forbedre ham og give ham endnu flere kræfter, han kan benytte i kampen mod det onde.

Knack video

For flere spændende nyheder om PS4 spil, kan vi anbefale dig at se nærmere på Gamerslounge.dk

Efterlad en kommentar!

Tilføj din kommentar nedenfor, eller trackback fra dit eget websted. Du kan også Comments Feed via RSS.

Vær venlig. holde den ren. holde dig til emnet. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Dette er en Gravatar-aktiveret weblog. For at få din egen globalt anerkendte-avatar, kan du registrere på Gravatar.