KLMNO »

januar 5, 2014 – 9:39 am |

Need For Speed serien er tilbage i topform og denne gang som en af de første titler til Sonys Playstation 4 konsol. Vi har gennemtestet Need For Speed Rivals til PS4, måske verdens mest populære bilspilserie.
Vil du være politi eller fartdjævel?
I Need For Speed Rivals, finder vi endnu engang på …

Læs den fulde historie »
ABCDE

Spiltitler fra A til E

FGHIJ

Spiltitler fra F til J

KLMNO

Spiltitler fra K til O

PQRST

Spiltitler fra P til T

UVXYZ

Spiltitler fra U til Z

Hjem » FGHIJ

Injustice

Indsendt af on januar 4, 2014 – 8:42 pm

Er du til superhelte og slåsspil? Så er Injustice til Playstation 4 sandsynligvis noget for dig. Injustice er ikke første beat em-up titel, inden for DC universet, tværtimod. Men det er absolut en af de bedre af slagsen. Vi har ført set mere eller mindre heldige sammenkædninger af eksempelvis Mortal Kombat mod DC Universe og Marvel i beat em genren, men alligevel skiller Injustice sig ud på flere områder.

En af de første PS4 titler og Supermoves
Injustice er et af de første spil til den nye Playstation4 konsol og det gør naturligvis titlen lidt mere interessant end hvad ellers havde været tilfældet, havde flere titler været udgivet. Spillets styring minder mest af alt om Mortal Kombats og Street Fighters kampsystem, men fatalities skal man lede længe efter i Injustice. Til gengæld byder spillet på et nemt tilgængeligt supermove, præcis som vi kender det fra sidste Mortal Kombat vs. DC Universe til Playstation 3.

De mange supermoves gør spillet en del sjovere og det er absolut nødvendigt at time sine supermoves ordentligt, hvis man vil vinde en kamp, for de kan undgås og det får i de fleste tilfælde fatale følger, hvis modstanderen rammer med sit. Supermovesne er dermed ikke som de traditionelle vi kender fra Street Fighter, men mere minianimationer, hvor man dog mister energi per slag, som vi kender det fra andre titler.

Injustice

Injustice

Kontrol
De nye PS4-joypads kommer for alvor på prøve i Injustice, blokering foregår på tilbageknappen og du har tre slå og spark knapper, og en specielmove knap, som varierer alt efter hvilken helt eller skurk du er. For eksempel kan man som Arrow skyde med pile på sin knap, hvor andre spillere kan bruge den til at frigive ekstra styrke mv.

Karakterer
I spillet kan du vælge imellem hele 30 skurke og helte, ligeligt fordelt og valg af karakter sker også opdelt efter skurk eller helt. Du kan blandt andet spille som Jokeren, Batman, Superman, Nightwing, Catwoman, Batwoman eller Baine.

Alle karakterer styres på hver deres forskellige måde og således er der også en stor variation i spillet. Almindelige supertricks laves sædvanligvis på ned frem og en slag- eller sparkknap eller ned, tilbage og en slag- eller sparkknap. De mange karakterer har også deres helt egne taunts, kast og specielle egenskaber.

Hvis du er til kampsportsspil og har en Playstation 4, kan vi varmt anbefale Injustice.

Efterlad en kommentar!

Tilføj din kommentar nedenfor, eller trackback fra dit eget websted. Du kan også Comments Feed via RSS.

Vær venlig. holde den ren. holde dig til emnet. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Dette er en Gravatar-aktiveret weblog. For at få din egen globalt anerkendte-avatar, kan du registrere på Gravatar.