KLMNO »

januar 5, 2014 – 9:39 am |

Need For Speed serien er tilbage i topform og denne gang som en af de første titler til Sonys Playstation 4 konsol. Vi har gennemtestet Need For Speed Rivals til PS4, måske verdens mest populære bilspilserie.
Vil du være politi eller fartdjævel?
I Need For Speed Rivals, finder vi endnu engang på …

Læs den fulde historie »
ABCDE

Spiltitler fra A til E

FGHIJ

Spiltitler fra F til J

KLMNO

Spiltitler fra K til O

PQRST

Spiltitler fra P til T

UVXYZ

Spiltitler fra U til Z

Hjem » ABCDE

Battlefield 4

Indsendt af on marts 26, 2013 – 7:21 am

Battlefield serien er en umådelig populær spilserie, og spillet er oprindeligt udviklet af det svenske firma DICE og udgivet for Electronic Arts. De fleste kender nok Battlefield, men for dem som ikke gør, er Battlefield en FPS (First Person Shooter), der fokuseres i spillet på store kort, teamwork og håndtering af biler, fly og maskiner.

Spillet kan til dels sammenlignes med Counterstrike, det er blot langt mere indbydende rent grafisk. Til og med 2012, er der blevet langet intet mindre end 50 millioner versioner af Battlefield spillene over salgsdiskene, verden over. Fordelt ud over 25 forskellige Battlefield titler.

På vej til PS4
Det kommer ikke som nogen speciel overraskelse, at Battlefield 4 vil være at finde på Playstation 4 konsollen, når den udkommer til Oktober. Battlefield 4 har været undervejs længe og det har praktisk talt været umuligt, at få noget information om udgivelsen. Grunden til dette synes at være, at Battlefield 4 rent faktisk er en næste generations udgivelse.

Det betyder også, at vi endnu engang kan glæde os til at se på spektakulær grafik og opleve intenst gameplay, nu blot på den nyeste Playstation model, PS4. Det bliver spændende at se, hvordan DICE får udnyttet, den ekstra hardware kapacitet og om det betyder at vi får langt større maps/kort at se eller om fokus vil være på onlinedelen eller offlinedelen er svært at sige, men vi kan kun glæde os til at der bliver frigivet flere informationer om denne kommende PS4 titel. Artiklen her bliver opdateret løbende, som der kommer mere information om Battlefield 4 til PS4.

Efterlad en kommentar!

Tilføj din kommentar nedenfor, eller trackback fra dit eget websted. Du kan også Comments Feed via RSS.

Vær venlig. holde den ren. holde dig til emnet. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Dette er en Gravatar-aktiveret weblog. For at få din egen globalt anerkendte-avatar, kan du registrere på Gravatar.